Home salesman stretches holding black pen, model house on wooden desk, Model house with red roof.
O NAMA

NA ČEMU SE ZASNIVA NAŠE POSLOVANJE

Nema više potrebe da plaćate naknade Predsjedniku zajednice etažnih vlasnika te da Predsjednik ZEV-a prikuplja novac “od vrata do vrata” jer pojavom profesionalnog upravnika, upravnik preuzima gotovo sve poslove koji su do sada bili rezervisani za predsjednika ZEV-a. 

Ono što preostaje predsjedniku jeste da potpiše uplatnice koje mu pripremi naš tim te da potpiše završni izvještaj na kraju godine. Sve ponude vezane za održavanje zajednice (čišćenje, košenje trave, dezinfekcija, video nadzor, ponude za radove na fasadama ili krovovima i slično) prikupljamo mi i proslijeđujemo ih predsjedniku ZEV-a koji skupa sa skupštinom stanara donosi odluku o odabiru ponuđača.

Kompletan proces vođenja zajednice etažnih vlasnika

Ukoliko niko u Vašoj zgradi ne želi da pored ogromnog broja obaveza koje svakodnevno ima, na sebe uzima i teret predsjednika ZEV-a, i tu smo u mogućnosti da Vam pomognemo.

U ovom slučaju, ekipa iz profesionalnog upravnika radi apsulutno sve za Vaš ZEV. Mi organizujemo apsulutno sve što spada u redovno održavanje zgrade. I što je najbitinije, na način predviđen zakonom. Uz to, najmanje dva puta godišnje podnosimo izvještaj o svom radu stambenoj zajednici.

Naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju je novi program, posebno dizajniran za profesionalne upravnike po uzoru na Republiku Srbiju, te aplikacija koja nudi mogućnost prijave kvarova, buke i svih drugih problema putem Vašeg pametnog telefona, bez potrebe da pozivate bilo koga. Sada Vam više neće biti neugodno da prijavite komšiju koji krši javni red i mir. Dovoljno je da ga prijavite nama a mi ćemo kontaktirati komunalnu policiju. Na ovaj način vi ostajete u potpunosti anonimni.

Još jedna specifična stvar koju nudimo je i mogućnost vođenja garaža po podračunu. Naime, iskustva su pokazala da održavanje garaža košta mnogo više nego održavanje zajedničkih prostorija te da su upravo garaže čest uzrok nesuglasica između stanara. Iz tog razloga, nudimo mogućnost vođenja podračuna specifično za garaže gdje se vide priliv i odliv sredstava za garaže te se u svakom datom momentu zna da li se troškovi održavanja garaža mogu pokriti iz uplata za garaže ili su troškovi preveliki te zadiru i u rezervu koju uplaćuju stanari koji nisu vlasnici posebnih dijelova – garaža.

demo-attachment-738-client-1
demo-attachment-739-clienty-2
demo-attachment-741-clienty-4
demo-attachment-737-client-5
demo-attachment-740-clienty-3